بارگیری
مشاهده گواهينامه
Veterinary Health Certificate :
Zip code : A value is required.Minimum number of characters not met.Exceeded maximum number of characters.

پرداخت

ورود اعضا:

یادآوری پسورد

کد پستی عضوهای جدید

اطلاعات خودرو
:کدرهگيري A value is required.Minimum number of characters not met.Exceeded maximum number of characters.
 





 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

دریافت اپلیکیشن دریافت راهنما اپلیکیشن اسب
واردات
صادرات
ترانزيت
خودروها
اخبار ويژه
نعهدنامه ارزی کالاهای مشمول مجوز ارزی وزارت جهاد کشاورزی

عمرماندگاری گوشت تازه گوسفند و گاو وارداتی

application_form_for_renewal_export_animal products_to_malaysia_renew

application_form_for_export_animal products_to_malaysia_2024

نحوه نمونه برداری از فرآورده های خام دامی و نهاده های خوراک دام

اعزام ناظر بهداشتی جهت گوشت مرغ و گوشت قرمزو دام زنده

APPROVED ESTABLISHMENTS- INDIA- HUMAN CONSUMPTION

تاريخ انتشار : ٢٢/٦/١٣٨٨
فرم هاي درخواست واردات و صادرات:فرم شماره 4
مربوط به درخواست واردات گوشت قرمز و گوشت مرغ
 
 
شرايط اوليه واردات گوشت قرمز بدون استخوان و مرغ به جمهوري اسلامي ايران
 
الف - كشور هاي مجاز : در حال حاضر واردات از مبادي كشورهاي زير با رعايت 
كليه شرايط و ضوابط بهداشتي ورود اين سازمان مجاز ميباشد.
1-      گوشت گوساله بدون استخوان منجمد و تازه از كشور برزيل
2-      گوشت گوساله بدون استخوان منجمد از كشور اروگوئه 
   گوشت گوساله بدون استخوان سرد و منجمد از کشور آلمان
   گوشت گوساله بدون استخوان منجمد از کشور لهستان
3-      گوشت گوساله بدون استخوان منجمد از كشور كانادا
4-      گوشت گوساله بدون استخوان منجمد -لاشه سرد گوسفند و گوشت گوسفند منجمداز كشور استراليا
5-      گوشت گاوميش بدون استخوان منجمد از كشور هندوستان صرفا برای کارخانجات تولید سوسیس و کالباس و فرآورده های گوشتی حرارت دیده
6-      مرغ منجمد از كشور برزيل
8-      مرغ منجمد از كشور تركيیه
   
 ب- نظارت بركليه مراحل توليد محموله از مرحله پيش از كشتار ( انتخاب و بازرسي دام ) حين كشتار ،  پس از كشتار، ذخيره سازي، حمل و بارگيري توسط نماينده اعزامي اين سازمان انجام مي پذيرد.
ج- نظارت بر ذبح شرعي توسط ناظر مربوطه ( روحاني اعزامي از سوي دفتر ولي فقيه وزارت جهاد        كشاورزي ) صورت مي پذيرد.
د- نمايندگان فوق بمدت 90 روز در كشور مبداء مستقر بوده و كليه هزينه ها ي سفر ( تهيه بليط – عوارض خروجي – اياب و ذهاب – اسكان و ..... ) بر عهده شركت اعزام كننده خواهد بود.
- هدف از واردات و نوع مصرف محموله بايستي در كليه مدارك ارائه شده جهت صدور مجوز به شرح زير             مشخص شده باشد.
1-جهت مصرف خانوار ( در قطعات يك تا سه كيلوگرمي )
2-جهت مصرف در كارخانجات فرآورده هاي گوشتي ( در قطعات بيش از سه كيلوگرم )
3-واردات از مبداءكشور هندوستان ، صرفاٌ جهت مصرف در كارخانجات فرآورده هاي گوشتي حرارت ديده ( سوسيس ، كالباس ، كنسرو گوشت ) صورت مي پذيرد. 
ي- كليه محموله هاي توليدي وارداتي به كشور در استان ورودي توسط اين سازمان مورد بازديد ارگانولپتيكي قرار گرفته و پس از كنترل اسناد و مدارك بهداشتي، در صورت تائيد نسبت به نمونه برداري و انجام آزمايشات لازم اقدام خواهد شد . ترخيص محموله منوط به تطابق نتايج بدست آمده با ضوابط بهداشتي مورد تائيد اين سازمان ميباشد.

-----------------------------------------------------------------
فرم مربوط به درخواست واردات  گوشت قرمز و گوشت مرغ


مدير كل محترم دفتر قرنطينه و امور بين الملل

با سلام. احترامأ با عنايت به اينكه اين شركت (دارنده كارت بازرگاني به شماره ................ و شماره ثبت ...................) قصد واردات ميزان................ تن/ كيلوگرم محموله ................ از مبدأ كشور..................  جهت مصرف ..............و مرز ورودي .................... استحصالي در كشتارگاه ................ داراي كد بهداشتي دامپزشكي كشور مبدأ به شماره ....................را دارم ، خواهشمند است دستور فرمائيد با توجه به مدارك ذيل الاشاره (اسناد به پيوست) اقدامات لازم براي صدور مجوز ورود مربوطه صورت پذيرد.
1- پرفرماي معتبر صادره از سوي شركت ....................................
2-  نمونه ليبل / لفاف (برای مرغ)به دو زبان انگليسي و فارسي 
3- IHR سازمان دامپزشكي كشور ممهور به مهر شركت فروشنده و وارد کننده/ دامپزشكي دولتي كشور مبدأ .
4- نمونه گواهي بهداشتي صادره از دامپزشكي دولتي كشور مبدأ

5- 
ارايه تصوير صفحه ملاحظات كارت بازرگاني
ضمنأ سركار خانم /جناب آقاي ............................. به عنوان نماينده تام الاختياراينجانب/اين شركت جهت انجام امور مربوطه به حضور معرفي مي گردد.
                                                                                          
                                                                                           نام و امضاء و مهر وارد كننده   
                                                                                                شركت / شخص
 
 -----------------------------------------------------------------------------------------
 

 
نحوه تكميل مدارك
توضيحات مربوط به فرم شماره 4 بر اساس بندهاي 6 گانه مندرج در آن
 1- مجوز بهداشتي واردات به شركتهايي تعلق ميگيرد كه موضوع فعاليت شركت واردات فرآورده هاي پروتئيني خام دامي بوده و شركت مجاز به صادرات و واردات باشد.
1-   2- پرفرماي ارائه شده بايستي مطابق نمونه قرار داده شده بر روي سايت تكميل گردد و در سربرگ شركت فروشنده كالا بايستي قرار گيرد و داراي شماره، تاريخ، مهر ، امضاء ، تاريخ اعتبار، نوع و وسيله حمل كالا ، نوع بسته بندي ، شرائط نشانه گذاري مشخصات كامل و آدرس فروشنده و خريدار (دارنده كارت بازرگاني) و مشخصات كامل محموله وارداتي باشد. ضمنأ پرفرما علاوه بر مهر شركت فروشنده بايستي ممهور به مهر شركت يا شخص وارد كننده بوده و بدين وسيله مورد تائيد وارد كننده قرار گيرد.   
     3 - تصوير كارت بازرگاني بايستي متعلق  شركت درخواست كننده واردات باشد. ارائه تصوير آگهي روزنامه رسمي براي شركتهاي متقاضي الزامي است.
تبصره: بديهي است ارائه مدارك مندرج در بند 3 براي يكبار و در اولين تقاضاي ارائه شده از سوي متقاضي (براي تشكيل پرونده در سايت) كفايت مي كند و متقاضي موظف خواهد بود در صورت اعمال هر گونه اصلاحات و يا تغييرات در اساسنامه مراتب را در تقاضاي جديد به اطلاع سازمان دامپزشكي برساند.
4- نمونه ليبل براي انواع محموله هاي گوشت قرمز و گوشت مرغ در سايت اين سازمان در دسترس مي باشد.
5-در صورتي كه شركت وارد كننده ، متقاضي واردات گوشت قرمز و مرغ از كشورهاي فوق الذكر( كه داراي تفاهم نامه با سازمان دامپزشكي كشور مي باشند) باشد نيازي به ارائه نمونه گواهي بهداشتي دامپزشكي كشور مبدأ نبوده و در غير اينصورت ارائه نمونه گواهي بهداشتي صادره از مرجع ذيصلاح( دامپزشكي دولتي كشور صادر كننده) الزامي است. 
5- در صورتيكه مدارك بصورت كامل ارسال گردد حداكثر ظرف مدت دو هفته از طريق پست الكتونيكي به اطلاع شما خواهد رسيد .( در طي اين مدت از تماس حضوري و يا تلفني خودداري گردد.)
 
راهنماي مندرجات پرفرما ، و ليبل براي واردات گوشت قرمز گوساله منجمد
1- پرفرما (Proforma Invoice ) : پرفرماي ارائه شده بايستي در سربرگ فروشند‌ه و داراي مشخصات ذيل باشد:
*شماره، تاريخ، مشخصات كامل و آدرس فروشنده و خريدار (دارنده كارت بازرگاني)، مهرو امضاء شركت فروشنده ، تاريخ اعتبار
* مشخصات كامل محموله وارداتي ( مشخصات خود گوشت - مشخصات دام كه گوشت از آن با رعايت اصول ذبح شرعي استحصال گرديده است شامل سن حداكثر30ماه  و جنسيت نر ، وزن محموله )
* قطعه بندي محموله با ذكر نام و درصد كليه قطعات مورد نظر با رعايت درصد مجاز ، شامل قطعه بندي كلي: ران (Hindquarter ) حداكثر  37 درصد- در مورد قلوه گاه (Flank ) حداكثر 18% از كل وزن ران
                    سردست (Forequarter ) حداكثر 63 درصد - در مورد گردن حداكثر 10% از  كل وزن سردست
* اندازه قطعات ، نوع بسته بندي و وزن بسته ها (كارتن ها)
* شرايط نشانه گذاري ( ليبلينگ ) ،  كشور مبدا ، نوع وسيله حمل كالا، محل بارگيري و محل تحويل محموله باشد.
2-*رنگ بندي ليبل كارتنها با توجه به نوع قطعات
* مندرجات ليبل به دو زبان انگليسي و فارسي شامل : نوع محموله ، كشور مبدا ، نام واردكننده ، کد رهگیری ، نام و كد بهداشتي كشتارگاه ، توليد شده تحت نظارت ناظر بهداشتي سازمان دامپزشكي كشور ( IVO ) ، ذبح اسلامي تحت نظارت نماينده مذهبی اعزامي ، نوع مصرف با توجه به هدف از واردات ( مصرف خانوار – مصرف در كارخانجات فرآورده هاي گوشتي مجاز- مصرف در مراكز عمده مصرف در خصوص قطعه تاپ سايد و يا ساير قطعات بيشتر از 3 كيلوگرم در مجوزهاي مصرف خانوار) تاريخ توليد ، تاريخ انقضا (يكسال پس از تاريخ توليد )، شرايط نگهداري ( نگهداري در 18- درجه سانتيگراد )
*شرايط توليد ( Production ) شامل شرح مراحل استخوان گيري لاشه ، سرد كردن ، انجماد ، ذخيره سازي ، بارگيري و حمل محموله توليدي تا رسيدن به مقصد ( با ذكر جزئيات هر مرحله)                                
*محل بارگيري و محل تحويل محموله ، نوع وسيله حمل و ذكر عبارت « حمل بدفعات مجاز ميباشد ( Partial shipment: Allowed )– حمل از طريق كشور ثالث غيرمجاز ميباشد                             ( Transshipment: Not Allowed ) »
*حداكثر فاصله زماني مجاز از كشتار دامها تا حمل محموله 60 روز مي باشد.
*شرح چگونگي نظارت بركليه مراحل توليد محموله توسط ناظر بهداشتي ( قبل ، حين و بعد از كشتار – ذخيره سازي – بارگيري و حمل- مستندات ) به تفصيل از مرحله انتخاب دام ، نحوه بازرسي تا توليد و بارگيري محموله و نيز ذبح شرعي توسط ناظر ذبح شرعي اعزامي الزامي است .
*كشتارگاه بايستي داراي كد اتحاديه اروپا ( EC ) و مورد تائيد ناظر اعزامي اين سازمان بوده و ذابحين دام نيز بايستي مورد تائيد ناظر ذبح شرعي اعزامي باشند.
*ذكر مستندات محموله (Documents ) شامل : گواهي مبدا – گواهي بهداشتي دامپزشكي صادره از سوي مرجع دولتي دامپزشكي كشور مبدا كه توسط ناظر اعزامي امضا ميشود- گواهي ذبح شرعي مورد تائيد ناظر ذبح شرعي - گواهي راديو اكتيو از مراجع ذيصلاح دولتي كشور مبدا و ساير گواهيهاي تجاري الزامي است.
*درمبادي ورودي ، محموله هاي وارده توسط اين سازمان مورد بازرسي ارگانولپتيكي قرارگرفته و نمونه برداري و آزمايشات لازم انجام خواهد شد . نتايج بدست آمده بايستي با ضوابط بهداشتي و استانداردهاي مورد تائيد اين سازمان مطابقت داشته و محموله قابليت مصرف انساني را دارا باشد.
3- ليبل (Label ) : مندرجات ليبل به دو زبان انگليسي و فارسي شامل : نوع محموله ، كشور مبدا ، نام واردكننده ، نام فروشنده ، نام و كد بهداشتي كشتارگاه ، توليد شده تحت نظارت ناظر بهداشتي سازمان دامپزشكي كشور ( IVO ) ، ذبح اسلامي تحت نظارت نماينده مذهبي اعزامي ، نوع مصرف با توجه به هدف از واردات ( مصرف خانوار – مصرف در كارخانجات فرآورده هاي گوشتي مجاز- مصرف در مراكز عمده مصرف صرفاٌ براي قطعه تاپ سايد و يا ساير قطعات بيشتر از 3 كيلوگرم در مجوزهاي مصرف خانوار ) تاريخ توليد ، تاريخ انقضا ( يكسال پس از تاريخ توليد ) ، شرايط نگهداري ( نگهداري در 18- درجه سانتيگراد )  ليبل ها با توجه به رنگ مربوط به نوع هر قطعه ارائه گردد.
 نمونه ليبل براي محموله هاي گوشت قرمز گوساله در سايت اين سازمان در دسترس مي باشد.
 
 
تذكر: واردات گوشت گاوميش از كشور هند با توجه به مراتب فوق و نيز با رعايت شرايط زير مجاز ميباشد.
الف– واردات گوشت گردن غيرمجاز و ممنوع است.
ب- اندازه كليه قطعات بايستي بيشتر از 3 كيلوگرم باشد.
ج- هدف از واردات و نوع مصرف فقط جهت استفاده در كارخانجات مجاز فرآورده هاي گوشتي حرارت ديده         « سوسيس ، كالباس و كنسرو گوشت» مجاز ميباشد. ذكر اين بند در كليه مدارك فوق ( بند 1، 2، 3 ) الزامي است.
د- IHR اين سازمان بايستي مورد تائيد APEDA كه وابسته به وزارت صنايع و بازرگاني كشور هند ميباشد ، قرار گيرد.
APEDA  (Agricultural& Processed Food Products Export Development Authority)
ﻫ- كشتارفقط در كشتارگاههاي مورد تائيد اين سازمان صورت مي پذيرد.
 
 
                                                                       
 
 
راهنماي مندرجات پرفرما وضوابط نشانه گذاري براي واردات مرغ منجمد
 
1- پرفرما (Proforma Invoice ) : پرفرماي ارائه شده بايستي در سربرگ فروشند‌ه و داراي مشخصات ذيل باشد:
*شماره، تاريخ، مشخصات كامل و آدرس فروشنده و خريدار (دارنده كارت بازرگاني)، مهرو امضاء شركت فروشنده ، تاريخ اعتبار
*مشخصات كامل محموله وارداتي ( مشخصات خود گوشت مرغ - مشخصات مرغهائي كه گوشت از آن با رعايت اصول ذبح شرعي و قوانين سازمان دامپزشكي استحصال گرديده است شامل سن حداكثر45 روز و وزن محموله )
*نوع بسته بندي ،  تعداد مرغها در هر بسته ( با ذكر متوسط وزن مرغها ) و وزن بسته ها (كارتن ها)
*شرايط نشانه گذاري ( ليبلينگ ) روي كارتنها و روي لفاف مرغها ، كشور مبدا ، نوع وسيله حمل كالا، محل بارگيري و محل تحويل محموله
2- قرارداد ( Contract ) :  محتواي قرارداد بايستي در برگيرنده IHR اين سازمان ( مندرج در سايت سازمان دامپزشكي كشور) و داراي مشخصات زير باشد:
*قرارداد ارائه شده بايستي در سربرگ فروشند‌ه و داراي شماره و تاريخ بوده و مهر و امضاء طرفين قرارداد (شركت فروشنده و شركت خريدار ) بر روي تمام صفحات قرارداد وجود داشته باشد.
*مشخصات كامل و آدرس فروشنده و خريدار (دارنده كارت بازرگاني) ، مشخصات كامل محموله وارداتي ( مفصلا مطابق پرفرما  شرح داده شود) ( ارايه قرار داد لازم نميباشد )
*نوع بسته بندي (Packing ) ، تعداد مرغها در هر بسته ( با ذكر متوسط وزن مرغها حداقل 1200 گرم) ، وزن بسته ها ، و شرائط نشانه گذاري ( Labeling ) بايستي به تفصيل توضيح داده شود، جنس كارتنها- روش بسته بندي- وزن هركارتن
*لفاف مرغها ( Shrink Package ) بايستي حاوي اطلاعات روي ليبلها و به دو زبان فارسي و انگليسي باشد.
*مندرجات ليبل به دو زبان انگليسي و فارسي شامل : نوع محموله ، كشور مبدا ، نام واردكننده ، نام فروشنده ، نام و كد بهداشتي كشتارگاه ، توليد شده تحت نظارت ناظر بهداشتي سازمان دامپزشكي كشور ( IVO ) ، ذبح اسلامي تحت نظارت نماينده ذبح شرعي اعزامي ، تاريخ توليد ، تاريخ انقضا ( يك سال پس از تاريخ توليد ) ، شرايط نگهداري (نگهداري در 18- درجه سانتيگراد )
*شرايط توليد ( Production ) شامل شرح مراحل ذبح ، پركني و تخليه اندرونه ، سرد كردن ، بسته بندي ، انجماد ، ذخيره سازي ، بارگيري و حمل محموله توليدي تا رسيدن به مقصد ( با ذكر جزئيات هر مرحله)                                 
*محل بارگيري و محل تحويل محموله ، نوع وسيله حمل و ذكر عبارت « حمل بدفعات مجاز ميباشد ( Partial shipment: Allowed )– حمل از طريق كشور ثالث غيرمجاز ميباشد                                         ( Transshipment: Not Allowed ) »
*حداكثر فاصله زماني مجاز از كشتار مرغها تا حمل محموله 60 روز مي باشد.
*شرح چگونگي نظارت بركليه مراحل توليد محموله توسط ناظر بهداشتي ( قبل ، حين و بعد از كشتار – ذخيره سازي – بارگيري و حمل- مستندات ) به تفصيل از مرحله انتخاب طيور ، نحوه بازرسي تا توليد و بارگيري محموله و نيز ذبح شرعي توسط ناظر ذبح شرعي اعزامي الزامي است .
*كشتارگاه بايستي داراي كد اتحاديه اروپا ( EC ) و مورد تائيد ناظر اعزامي اين سازمان بوده و ذابحين طيور نيز بايستي مورد تائيد ناظر ذبح شرعي اعزامي باشند.
*ذكر مستندات محموله (Documents ) شامل : گواهي مبدا – گواهي بهداشتي دامپزشكي صادره از سوي مرجع دولتي دامپزشكي كشور مبدا كه توسط ناظر اعزامي امضا ميشود- گواهي ذبح شرعي مورد تائيد ناظر ذبح شرعي - گواهي راديو اكتيو از مراجع ذيصلاح دولتي كشور مبدا و ساير گواهيهاي تجاري الزامي است.
*درمبادي ورودي ، محموله هاي وارده توسط اين سازمان مورد بازرسي ارگانولپتيكي قرارگرفته و نمونه برداري و آزمايشات لازم انجام خواهد شد . نتايج بدست آمده بايستي با ضوابط بهداشتي و استانداردهاي مورد تائيد اين سازمان مطابقت داشته و محموله قابليت مصرف انساني را دارا باشد.
3- ليبل (Label ) : مندرجات ليبل به دو زبان انگليسي و فارسي شامل : نوع محموله ، كشور مبدا ، نام واردكننده ، نام فروشنده ، نام و كد بهداشتي كشتارگاه ، توليد شده تحت نظارت ناظر بهداشتي سازمان دامپزشكي كشور ( IVO ) ، ذبح اسلامي تحت نظارت نماينده ذبح شرعي اعزامي ، تاريخ توليد ، تاريخ انقضا ( يكسال پس از تاريخ توليد ) ، شرايط نگهداري ( نگهداري در 18- درجه سانتيگراد )                  نمونه ليبل براي محموله هاي مرغ منجمد در سايت اين سازمان در دسترس مي باشد.
 
                                                                   
                                                                      
 
 
توضيحات مربوط به فرم شماره 4 بر اساس بندهاي 6 گانه مندرج در آن
 
1-   پرفرماي ارائه شده بايستي داراي شماره، تاريخ، مهر ، امضاء ، تاريخ اعتبار، نوع و وسيله حمل كالا ، نوع بسته بندي ، شرائط نشانه گذاري مشخصات كامل و آدرس فروشنده و خريدار (دارنده كارت بازرگاني) و مشخصات كامل محموله وارداتي باشد. ضمنأ پرفرما علاوه بر مهر شركت فروشنده بايستي ممهور به مهر شركت يا شخص وارد كننده بوده و بدين وسيله مورد تائيد وارد كننده قرار گيرد.   
     2 - تصوير كارت بازرگاني بايستي متعلق به شخص متقاضي حقيقي و يا يكي از اعضاي هيأت مديره       
       شركت درخواست كننده واردات باشد. ارائه تصوير آگهي روزنامه رسمي براي شركتهاي متقاضي الزامي است.
تبصره: بديهي است ارائه مدارك مندرج در بند 2 براي يكبار و در اولين تقاضاي ارائه شده از سوي متقاضي (براي تشكيل پرونده) كفايت مي كند و متقاضي موظف خواهد بود در صورت اعمال هر گونه اصلاحات و يا تغييرات در اساسنامه مراتب را در تقاضاي جديد به اطلاع سازمان دامپزشكي برساند.
  تذكر: در حال حاضر كشورهاي مجاز به صادرات گوشت به ج.ا.ايران كشورهاي برزيل،  اروگوئه،هندوستان، بلاروس، استراليا، كانادا و قرقيزستان، آلمان،لهستان،ترکیه مي باشند كه دستورالعمل ها و ضوابط بهداشتي مربوط به واردات گوشت از هر كشور در سايت سازمان دامپزشكي كشور در دسترس  مي باشد.
4- نمونه ليبل براي انواع محموله هاي گوشت قرمز و گوشت مرغ در سايت اين سازمان در دسترس مي باشد.
6-در صورتي كه شركت وارد كننده ، متقاضي واردات گوشت قرمز و مرغ از كشورهاي مندرج در تذكر بند 3 اين دستورالعمل ( كه داراي تفاهم نامه با سازمان دامپزشكي كشور مي باشند) باشد نيازي به ارائه نمونه گواهي بهداشتي دامپزشكي كشور مبدأ نبوده و در غير اينصورت ارائه نمونه گواهي بهداشتي صادره از مرجع ذيصلاح( دامپزشكي دولتي كشور صادر كننده) الزامي است.