تاريخ انتشار : ٥/٥/١٣٨٨ |
|
دستورالعمل هاي فرآورده هاي غير خوراكي:دستور العمل كنترل بهداشتي نقل وانتقال فرآورده هاي خام غير خوراكي شرايط حمل و نقل روده |
|
حمل و نقل روده : 1- 2 – 2 .روده بايد از دام هايي كه در محل كشتارگاه هاي مجاز ذبح شده اند حاصل گرديده و داراي گواهي بهداشتي بازرسي دامپزشكي كشتارگاه باشد. 2- 2 – 2 . ظروف حمل روده بايد كاملاً تميز و ضدعفوني شده و از جنس بشكه پلاستيك مقاوم و داراي درپوس مناسب باشد. 3- 2 -2 . روده به دو شكل ( عمل آوري نشده يا لشي و اورژينال ) حمل مي گردد. 4- 2 -2 .در فصل گرما حمل روده بايستي بوسيله خودروهاي سردخانه دار انجام گيرد . توضيحات : روده عمل آوري نشده روده اي است كه پس از كشتار ، محتويات آن تخليه شده وجهت حمل مي بايست در بشكه هاي پلاستيكي در مجاورت يخ قرار گرفته وحمل گردد . روده اورژينال روده اي است عمل آوري شده ، رنگ طبيعي آن كرم روشن ويكنواخت وشفاف بوده وداراي بوي طبيعي واستحكام كافي است كه در بشكه هاي حاوي آب نمك اشباع شده به صورت نمك سود حمل مي گردد . |