بارگیری
مشاهده گواهينامه
Veterinary Health Certificate :
Zip code : A value is required.Minimum number of characters not met.Exceeded maximum number of characters.

پرداخت

ورود اعضا:

یادآوری پسورد

کد پستی عضوهای جدید

اطلاعات خودرو
:کدرهگيري A value is required.Minimum number of characters not met.Exceeded maximum number of characters.
 





 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

دریافت اپلیکیشن دریافت راهنما اپلیکیشن اسب
واردات
صادرات
ترانزيت
خودروها
اخبار ويژه
عمرماندگاری گوشت تازه گوسفند و گاو وارداتی

application_form_for_renewal_export_animal products_to_malaysia_renew

application_form_for_export_animal products_to_malaysia_2024

نحوه نمونه برداری از فرآورده های خام دامی و نهاده های خوراک دام

اعزام ناظر بهداشتی جهت گوشت مرغ و گوشت قرمزو دام زنده

APPROVED ESTABLISHMENTS- INDIA- HUMAN CONSUMPTION

ممنوعیت ورود و ترخیص دام و فرآوره های خام دامی و خوراک و نهاده ها از مرز سرو

تاريخ انتشار : ١١/٩/١٣٨٨
دستورالعمل هاي فرآورده هاي خوراكي:شرايط عمومي واختصاصي حمل ونقل گوشت طيور وآلايش آن
شرايط نقل وانتقال گوشت طيور وآلايش آن

1- 4 – 1 . شرايط عمومي نقل وانتقال گوشت :
1 -1 – 4 – 1 . گوشت وآلايش آن بايد توسط وسيله نقليه مجاز حمل گردد .
2 – 1 –4 - 1. وسيله نقليه وسردخانه آن بايد قبل از حمل ، به دقت تميز ، شستشو وضد عفوني شده باشد ( بند 5 – 1-4 جايگزين 2-1-4 مي گردد )
3 -1-4- 1 . سطوح داخلي وسيله حمل بايد از موادي تهيه گردد كه در مقابل خوردگي وپوسيدگي مقاوم بوده و ... ( در مصوبه يكصد وهشتادمين آمده است ) .
4 -1-4 - 1. وسيله نقليه سردخانه دار بايد طوري باشد كه در طول حمل ونقل دماي مورد نياز را فراهم كرده ومحموله را در دماي مناسب نگهداري نمايد . همچنين دماي سردخانه بايد بطور خودكار ثبت شود .
5 -1-4 - 1. چيدن لاشه گوشت وآلايش آن در سردخانه وسيله نقليه بايد طوري انجام گيرد كه لاشه گوشت وآلايش آن با ديوارها وكف سردخانه مفروش از پالت تميز وبهداشتي در تماس نبوده به طوري كه هواي سرد بتواند به خوبي در داخل آن جريان داشته باشد .
6 -1-4 - 1. گوشت وآلايش خوراكي كه تازه وخنك شده بايد در دماي صفر تا چهار درجه سانتي گراد حمل گردد .
7 -1-4 - 1. گوشت وآلايش منجمد آن بايد در برودت حداقل 18 – درجه سانتي گراد حمل گردد .
8 -1-4 - 1. افرادي كه به طور مستقيم با حمل ونقل گوشت وآلايش خوراكي در تماس مي باشند بايد داراي كارت تندرستي بوده واصول بهداشتي را رعايت نمايند .
9-1-4 - 1. ظروف ، وسايل وتجهيزات مورد استفاده در حمل ونقل ( پالت ، سبد ، وقلاب و ..) بايد به خوبي تميز وشستشو وضد عفوني شوند .
10 -1-4 - 1. محموله هاي لاشه گوشت وآلايش خوراكي بسته بندي وكارتني بايستي بطور مجزا حمل ونقل گردد .
11-1-4 - 1. در حمل ونقل بين استاني كانتينر وسيله حمل ونقل بايد توسط دامپزشكي استان مبدا پلمپ وتوسط دامپزشكي استان مقصد فك پلمپ شود .

2 - 4 - 1. شرايط اختصاصي نقل وانتقال گوشت طيور وآلايش آن :
1 -2 -4 -1 . گوشت طيور بايد داراي بسته بندي بهداشتي مطابق با ضوابط ودستور العمل هاي سازمان دامپزشكي باشد .
تبصره : در مناطقي كه در مرحله گذار ( از شيوه هاي عرضه سنتي به شكل بسته بندي بهداشتي ) قرار دارند مرغ ها بايستي در داخل سبد وبا رعايت شرايط كاملاض بهداشتي ومطابق با ضوابط ودستور العمل هاي سازمان حمل شوند .
2 – 2-4 – 1 . آلايش طيور مي بايستي بصورت بسته بندي عرضه گردد .
3-2-4 – 1 . لاشه مرغ بايد بدون سر وپا وفاقد امعاء واحشاء ومحتويات آن ها باشد .