اخبار:شیوه نامه نظارت بر محموله های گوشت وارداتی
شیوه نامه نظارت بر محموله های گوشت وارداتی از مبادی کشورهای دارای پروتکل بهداشتی( کشورهای عضو اتحادیه اروپا، برزیل، استرالیا و ترکیه)
|
شیوه نامه نظارت بر محموله های گوشت وارداتی از مبادی کشورهای دارای پروتکل بهداشتی( کشورهای عضو اتحادیه اروپا، برزیل، استرالیا و ترکیه)
- فرآیند نظارت بر گوشت های وارداتی از مبادی کشورهای اتحادیه اروپا، برزیل ، استرالیا و ترکیه از این پس برابر پرتکل بهداشتی فی مابین سازمان دامپزشکی کشور و طرف مقابل انجام خواهد شد .
- مسئول نظارت بر حسن اجرای پروتکل مرجع ذیصلاح بهداشت دام کشور مبداء محموله ها خواهد بود .
- انتخاب ناظرین بهداشتی عالیه توسط دفتر قرنطینه و امنیت زیستی و برابر دستورالعمل اعزام ناظرین بهداشتی خواهد بود . تعداد ناظرین و شرایط اعزام با توجه به حجم تولید و تعداد کشتارگاههای فعال در کشور مبداء توسط دفتر قرنطینه و امنیت زیستی مشخص خواهد شد .
- مشخصات محموله و لیبل برابر فایل پیوست خواهد بود .
- شروع تولید با درخواست کتبی شرکت به دفتر قرنطینه و امنیت زیستی امکان پذیر خواهد بود .
- شروع تولید و VHIP صادر شده پس از تایید دفتر قرنطینه و امنیت زیستی به صورت نامه رسمی ، از طریق دفتر سازمانهای تخصصی و امور بین الملل به سرویس دامپزشکی کشور مبداء ارسال و رونوشت به شرکت وارد کننده جهت ارائه به کشتارگاه محل تولید ارسال خواهد شد .
- درصورت توقف تولید مراتب توسط شرکت وارد کننده باید به اطلاع دفتر قرنطینه و امنیت زیستی رسانده شود .
- با توجه به شرایط جدید ، کنترل صحت مدارک و مستندات و لیبل محموله در زمان صدور ، بر عهده شرکت وارد کننده بوده و هرگونه مغایرت متوجه ایشان می باشد .
- سازمان دامپزشکی کشور با هماهنگی مرجع ذیصلاح بهداشت دام کشور مبداء محموله ها و با پشتیبانی شرکت های وارد کننده جهت ممیزی سیستم های بازرسی و کشتارگاه های کشور مبدا اقدام می نماید .
- سازمان دامپزشکی با محموله ها در مبادی ورودی ( در صورت عدم انطباق با دستورالعمل های بهداشتی قرنطینه ای سازمان ) برابر ضوابط بهداشتی قرنطینه ای موجود برخورد و شرکت وارد کننده موظف به رعایت آن می باشد
- همچنین شرکت وارد کننده موظف به رعایت مفاد پروتکل مربوطه با کشور مبداء و تقبل مسئولیت آن در قبال مراجع قضائی در صورت احراز تخلف از مفاد آن می باشد
|