تاريخ انتشار : ٥/٥/١٣٨٨ |
|
دستورالعمل هاي فرآورده هاي غير خوراكي:دستور العمل كنترل بهداشتي نقل وانتقال فرآورده هاي خام غير خوراكي حمل و نقل ( پوست خام ، سالامبور ، وت بلو و كراست ) |
|
حمل و نقل ( پوست خام ، سالامبور ، وت بلو و كراست ) : 1- 2 – 2 .پوست تازه استحصال شده بايد عاري از محتويات ، مواد ، فضولات دام ، خون آبه حاصل از كشتار بوده و داراي گواهي بازرس بهداشتي دامپزشكي باشد . پوست پس از شستشو بايد روي پالت و يا نرده هاي چوبي به مدت 3-2 ساعت قرار داده شود تا آب آن خارج گردد. 2- 2 – 2 . پوست هاي استحصالي بايد حداكثر تا 6-4 ساعت بعد از كشتار نمك سود گردد. 3- 2 – 2 . پوست فقط به صورت نمك سود ( مرطوب – خشك ) مي تواند در سطح كشور از استاني به استان ديگر حمل شود. 4- 2 – 2 .حداقل مدت نگهداري پوست هاي نمك سود قبل از حمل يك هفته مي باشد. 5- 2 – 2 . نظر به اينكه سالامبور در هنگام عمل آوري در داخل نمك و اسيد غوطه ور مي شود هر چند از لحاظ انتقال عوامل بيماريزا عاري گرديده ، بايد از آلودگي ثانوي آن جلوگيري شود. 6- 2 – 2 . رطوبت سالامبور در حدي باشد كه در اثر تماس با دست آن را تر كند و نبايد خشك و يا به حدي خيس باشد كه آب از آن خارج شود. 7- 2 – 2 . حمل وت بلو بايد در كيسه هاي پلاستيكي بوده و از در معرض هوا بودن آن جلوگيري گردد . 8- 2 – 2 . قبل از حمل وت بلو ، بايد بررسي گردد كه وت بلو دچار قارچ زدگي نشده باشد. 9- 2 – 2 . قبل از حمل وت بلو و سالامبور كاملاً آبگيري شده باشد و مرطوب باشد. 10- 2 -2 . خودروي حامل پوست ( خام ، وت بلو و سالامبور ) مي بايست داراي چادر بوده باشد و قابليت پلمپ داشته باشد. |